Τα ατομικά αρωματικά μαντηλάκια μιας χρήσης της εταιρείας ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΕΠΕ διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και προσφέρουν μία ευχάριστη αίσθηση ανανέωσης κατά τη χρήση τους. Είναι φιλικά προς το δέρμα αφού το PH τους είναι ουδέτερο ενώ συμμορφώνονται με τη τρέχουσα νομοθεσία & δεν περιέχουν parabens.

Η εταιρεία ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΕΠΕ διαθέτει τέσσερα βασικά αρώματα: το λεμόνι, τη λεβάντα, το floral καθώς και το white musk ενώ οι προσφερόμενες διαστάσεις είναι τρεις: 6x8cm, 7x11cm & 7x14cm.

Υπάρχουν πολλές επιλογές στα υλικά συσκευασίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών και τις διαστάσεις των φακέλων. Την βασική σύνθεση αποτελούν το πολυαιθυλένιο(PE) και το αλουμίνιο (ALU) ενώ ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε χαρτί και πολυεστέρα με γυαλιστερό ή ματ βερνίκι. Το εσωτερικό υλικό εμποτισμού μπορεί να είναι χαρτί (6x8cm) ή non woven (7x11cm & 7x14cm). Η μακέτα εκτύπωσης αποτελεί αποκλειστική επιλογή του πελάτη.

Καινοτόμα στο χώρο της συσκευασίας, η εταιρεία διαθέτει στην κατηγορία αυτή και ατομικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ μιας χρήσης.

Τόσο στον τομέα των αρωμάτων όσο και του ντεμακιγιάζ δίδεται η δυνατότητα στον πελάτη να χρησιμοποιήσει το δικό του bulk εμποτισμού εφόσον αυτό είναι γνωστοποιημένο στο CPNP και διαθέτει τα MSDS & TDS.