ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

   Η εταιρεία ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΟΝ/ΠΗ Ε.Π.Ε  ιδρύθηκε το 1980 στην Νέα Ιωνία από τον Αναστάσιο Τουϊσίζογλου, μηχανουργό εφαρμοστή στο ΕΚΚΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ . H απαραίτητη τεχνογνωσία, η ευρηματικότητα και συνάμα ο στόχος για παραγωγή άρτιων προϊόντων οδήγησαν στην ανάπτυξη της εταιρείας και στην ανάδειξή της ως μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές βιοτεχνικές εταιρείες στο χώρο της συσκευασίας.

Από το 2008 η εταιρεία εδρεύει στις Αχαρνές σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και δραστηριοποιείται τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των καλλυντικών, των διαφημίσεων, των τουριστικών οργανισμών & της εστίασης.

Τα παραγόμενα προϊόντα (sachets καλλυντικών, αρωματικά μαντηλάκια, κουβέρ, χαρτοπετσέτες) διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ενώ η πολυετής πείρα στο χώρο της συσκευασίας έχει δώσει τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και ταυτόχρονα την ευελιξία να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Την γκάμα των προϊόντων συμπληρώνουν τα hotel amenities καθώς και τα επώνυμα  επαγγελματικά χαρτικά-απορρυπαντικά.

Η εταιρεία έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2015 με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών της εταιρείας. Παράλληλα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές αλλά και στη φήμη των πελατών της, εφαρμόζει σύστημα ορθών βιομηχανικών πρακτικών για καλλυντικά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 22716:2007.

Βασικός σκοπός από τη στιγμή της ίδρυσής της αποτελεί η συνεχόμενη έρευνα για ανάπτυξη της τεχνολογίας που έχει ως συνέπεια τη βελτίωση των προϊόντων και το άνοιγμα σε νέα είδη προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελατολογίου της. Αυτός είναι και ο λόγος που την καθιστά πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών της χώρας.